Despre Noi

Totul a inceput din dorinta de bucurie si de ceva dulce bun si proaspat – acel ceva bun si proaspat pregatit de mame si bunici in bucatariile invaluite de arome de vanilie, rom si cozonac pufos si acea bucurie pe care o traiam de fiecare data atunci cand il gustam.

Asa a aparut MO&FO BAKERY, un proiect finantat prin programul START-UP NATION 2017, prin care ne-am propus sa ne alaturam celor care impartasesc bucuriile dulci ale copilariei lor. MO&FO BAKERY este un mic laborator mic de cofetarie, insa cu ambitii mari, un laborator in care pregatim produse de cofetarie si patiserie asa cum erau ele preparate de catre mamele si bunicile noastre, cu ingrediente naturale si cat mai proaspete, fara conservanti si coloranti.

Pregatim totul doar pe baza comenzilor primite, astfel incat produsele livrate sa fie cat mai proaspete si gustoase, iar risipa de materii prime sa fie minima. Adaptam anumite produse, in functie de preferintele dumneavoastra  sau ne puteti provoca sa va preparam un anumit dulce, pe principiu “tu ti-o amintesti, noi o pregatim”.

Dorinta noastra este de a aduce bucurie prin dulce, celor nostalgici din generatia noastra amintindu-le de momentele frumoase ale copilariei, celor mici creandu-le experiente noi.