Termeni si Conditii

Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Este recomandata citirea tuturor termenilor si conditiilor. 

 

 1. TERMENI SI CONDITII

Termenii si conditiile descrise in continuare reglementeaza relatia comerciala dintre www.mofobakery.ro si client, cu privire la vanzarea online de catre www.mofobakery.ro clientului a produselor mentionate pe acest site. Prin lansarea comenzii, clientul accepta automat prevederile acestor Termeni si Conditii.

 

 1. CONDITII DE PROCESARE SI LIVRARE A COMENZII

 

 1. Modalitati de estimare a numarului minim de ore necesare

 

In functie de marimea comenzilor si dificultatea realizarii produselor comandate, termenele de livrare pot varia de la 12 ore la 72 de ore.

Termenul de livrare va fi discutat si stabilit ferm la confirmarea telefonica a comenzii impreuna cu clientul.

 

 1. Modalitatile de calcul al tarifelor de transport, in functie de valorile comenzilor si de intervalele orare de livrare. Conditii

 

Tariful de transport este compus din tarif de pornire si din tariful/km (stabilit la 2 lei/km) – la cel din urma, avandu-se in vedere doar distanta dus, nu si intors, de la laboratorul MoFoBakery, pana la punctul de destinatie. Distanta este calculata cu ajutorul Google Maps.

Pentru Municipiul Bucuresti:

Interval de livrare 12:00-20:00

 1. a) Pentru comenzi cu valori minime de 150 de lei, tariful perceput este 0
 2. b) Pentru comenzi cu valori de pana la 149,99 de lei, se va percepe un tarif de 40 de lei

Pentru Judetul Ilfov:

Interval de livrare 12:00-20:00

 1. a) Pentru comenzi cu valori minime de 200 de lei, tariful perceput este 2 lei/km
 2. b) Pentru comenzi cu valori de pana la 199,99 de lei, se va percepe un tarif de 40 de lei + 2 lei/km;

Pentru toate celelalte judete:

Interval de livrare 12:00-24:00

Valoarea comenzii minime este de 500 de lei, iar tariful perceput este de 40 de lei + 2 lei/km.

In acest caz, livrarile vor fi efectuate numai in urma discutiei telefonice cu un reprezentant MoFoBakery.

Avand in vedere ca posibilitatile de transport frigorific ale MoFoBakery sunt limitate, ne rezervam dreptul de a refuza comenzile pe care nu le putem onora in intervalul solicitat.

Comenzile se planifica pentru livrare, in ordinea inregistrarii lor, dupa algoritmul primul venit-primul servit.

Chiar daca ati finalizat comanda online, aceasta nu se considera acceptata decat in urma confirmarii telefonice efectuate de catre un reprezentant MoFoBakery.

In cazul in care ati selectat livrarea, indiferent daca aceasta beneficiaza de transport gratuit sau nu, intr-un interval in care capacitatile noastre de transport sunt deja ocupate in totalitate, in momentul in care veti fi contactat de operatorul nostru pentru confirmarea comenzii, acesta va incerca reprogramarea pentru un alt interval orar. Daca sunteti de acord cu reprogramarea, veti stabili impreuna intervalul cel mai apropiat in care exista disponibilitate. Daca nu sunteti de acord cu reprogramarea la o alta ora, comanda va fi anulata, iar daca ati efectuat deja plata, banii va vor fi returnati integral in cont, in termen de 3 zile.

Atentie! Pentru comenzile cu livrare in afara Municipiului Bucuresti, indiferent de cuantumul acestora, precum si pentru cele efectuate pe raza Municipiului Bucuresti, dar al caror cuantum depaseste suma de 500 de lei, este obligatorie achitarea unui avans de minimum 50% din valoarea totala (inclusiv taxa de transport). Avansul se poate plati prin transfer bancar. Diferenta de plata se poate achita ulterior, prin transfer bancar sau la livrare – cu numerar sau cu card bancar (POS mobil).

Produsele noastre sunt livrate in conditii optime, cu vehicule refrigerate, autorizate de catre D.S.V.

 

 1. In preluarea, procesarea si livrarea comenzilor se vor tine cont de urmatoarele:

 

 1. Cantitatile, descrierile, imaginile si alte informatii prezentate pe www.mofobakery.ro au calitate informativa si orientativa pentru client, acestea nu reprezinta obligatia www.mofobakery.ro, nu-i pot fi imputate ca atare si nu poate fi trasa la raspundere in baza acestora.
 2. In cazul zilelor (perioadelor) cu un numar foarte mare de comenzi precum si a celor in care conditiile de trafic sau meteo ingreuneaza procesul de livrare, www.mofobakery.ro isi rezerva dreptul de a prelungi termenele de livrare. Pentru astfel de intarzieri, care nu tin de vointa sau posibilitatile www.mofobakery.ro, aceasta din urma nu poate fi trasa la raspundere.
 3. Produsele www.mofobakery.ro sunt preparate respectand toate conditiile igienico-sanitare impuse de lege.

 

 

III. CONDITII PLATA

 

In schimbul vanzarii produsului, clientul va plati catre www.mofobakery.ro, in functie de produsul comandat, pretul acestuia, astfel cum acest pret este mentionat pe site (preturile contin TVA), sau cum a fost agreat de comun acord la confirmarea telefonica a comenzii plasate online.

In ceea ce priveste optiunea platii in numerar la livrare, se va tine cont de urmatoarele:

 1. Produsele spre livrare vor fi insotite de bon sau factura fiscala, reprezentand valoarea acestora.
  b. www.mofobakery.ro isi rezerva dreptul ca in cazul comenzilor mai mari de 500 lei sa solicite clientului plata integrala sau partiala in avans.
 2. CONFIDENTIALITATE 

Pentru utilizarea facilitatilor www.mofobakery.ro, poate aparea necesitatea de a va solicita informatii cu caracter personal, cum ar fi: numele dumneavoastra, numar de telefon, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte sau informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul dumneavoastra.

www.mofobakery.ro se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor sai. Niciun fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia a acelor parteneri www.mofobakery.ro care asigura buna functionare a acestui site.

Informatiile colectate sunt foarte importante si de aceea sunt confidentiale. www.mofobakery.ro nu ofera informatiile unor terte persoane fara consimtamantul dumneavostra expres si prealabil.Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic pe site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.

In afara exceptiilor expuse mai sus, www.mofobakery.ro nu va dezvalui niciun fel de informatii personale despre utilizatorii sai catre terte parti fara a avea in prealabil acordul acestora. www.mofobakery.ro poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede in mod expres acest lucru, sau atunci cand serviciul sau informatia respectiva sunt necesare pentru a proteja drepturile si interesele www.mofobakery.ro.

 

 

 1. DISPOZITII FINALE

  Vizitatorii site-ului www.mofobakery.ro se obliga sa foloseasca site-ul numai in scopuri legale.Toate elementele de grafica ale site-ului: imagini, baze de date, etc, apartin in exclusivitate operatorului site-ului. Folosirea, fara acord, a acestora se pedepseste conform legii.

  Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente.

 

Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

www.mofobakery.ro nu isi asuma nicio raspundere pentru pierderi de date, comenzi care nu sunt onorate sau nu ajung la termen din cauze care nu sunt sub controlul www.mofobakery.ro